изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:18 EET
"АНТИБИОТИКА", "СИГНАЛ" И ПОЛИ ГЕНОВА В КАВАРНА    
КултураИ тази година община Каварна остава вярна на традициите си и в рамките на осмото издание на Рибения и миден фест ще предложи и богата културна програма. Това съобщават от пресцентъра на общината. Първата вечер след откриването на фестивала, което е насрочено за 17 часа, както НДТ съобщи, жителите и гостите на града ще могат да се насладят на изпълненията на група "Антибиотика". Втората вечер на сцената в Каварна ще се качат Данчо Караджов и група "Сигнал".

Третата вечер на сцената в морската рок столица ще пеят Поли Генова и "Дани Милев Бенд".
Традиционният фестивал ще се проведе от 3 до 5 септември. Каварненци и гости на града ще могат да опитат от многобройните мидени и рибени специалитети, които ще се предлагат в специални шатри в центъра на града. По традиция и този път кметът на Каварна Цонко Цонев ще постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет, който все още се пази в тайна. С него ще мерят сили актрисата Марта Вачкова и певицата Марияна Попова. Дегустацията на специалитетите им ще бъде поверена на жури с председател актьорът Никола Анастасов и членове - вокалистите на "Сигнал" и "Ахат" Данчо Караджов и Звезди Керемидчиев.
 


Сходни връзки

"АНТИБИОТИКА", "СИГНАЛ" И ПОЛИ ГЕНОВА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди