изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:47 EET
ПО-ЕВТИНА ВАКАНЦИЯ    
ТуризъмОт началото на септември морската ваканция поевтинява. От "Албена Тур" съобщиха, че новите, по-ниски цени за ваканция в Перлата на родното ни Черноморие, са за периода 30 август-11 септември.

Най-ниски са цените за нощувка за един човек в двойна стая със закуска в хотел "Доростор", където те струват 27 лева. Най-евтино ваканция по формулата "ол инклузив" може да се закупи в хотел на първа линия до морето на цена от 50 лева за "Оазис" и 45 лева - за "Компас" и "Панорама" в горна зона. Цената за "ол инклузив" за "Лагуна маре" и "Добротица" е 65 лева, за  "Елица" - 60 лева, а за реновираните "Нона", "Мура" и "Боряна" - за 65-68 лева. Ваканция в "Сенди бийч" за този период може да се осигури срещу 69 лева, а в "Лагуна бийч" и "Малибу" е 85 лева. За почивка по формулата "ултра ол инклузив" в хотелите "Калиакра Супериор" е 139 лева, за "Арабела бийч" - 80 лева, за "Ралица Супериор" - 100 лева, най-ниска е цената за ваканция по тази формула за хотел "Ком" - 55 лева. Нощувка със закуска, обяд и вечеря могат да се закупят в хотел "Амелия" срещу 45 лева, а за нощувка със закуска и вечеря в хотел "Камелия" цената е 48 лева. Цените в петзвездния "Фламинго Гранд" за студио стандарт са 90 лева, а за студио екзекютив - 113 лева.
От началото на септември затварят двузвездните хотели в Албена "Лора" и "Кардам".
 


Сходни връзки

ПО-ЕВТИНА ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди