изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:33 EEST
Полицията търси безуспешно две изчезнали момичета    
Ред и сигурностПолицията издирва две момичета - 12-годишно от добричкото с. Одринци и 14-годишно от София. За изчезването на по-малкото момиче е заподозрян пастир.

Столичното Шесто РУП издирва 14-годишната Гергана Тодорова Цветкова от София. На 11 август тя е напуснала дома си в ж.к. "Горна баня" и оттогава е в неизвестност, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Гергана е висока около 150 см, с пъстри очи и черна, права коса, дълга до раменете. Била е облечена с тъмен суйчер, розова тениска и сини дънки и обута със сиви маратонки.
По полицията умоляват всеки, които има информация, да се обади на тел. 166, 112, 982-17-60, 982-17-55 или най-близкото управление на полицията.
 


Полицията в Добрич пък издирва 12-годишната Силвия Георгиева Атанасова от с. Одринци, която е в неизвестност от 18 август на обед.
Тогава 6-класничката отишла до селския магазин, за да играе с другите деца, но не се върнала за обяд, пише в. "24 часа".
Майката Надя обиколила селото да я тръси и привечер звъннала на тел. 112. Полицаите дошли веднага. На следващия ден в издирването се включили и местни ловджии.

Силвия общуваше с местния говедар Емил, разказаха хора от Одринци. Пастирът е на 32 г. и пасе кравите на селото от 10-ина месеца. Емил често събирал малки момиченца и момченца около себе си. Не правел с тях нищо особено. Виждали го обаче как ги целува нежно и уж по бащински. После им правел снимки. Според съселяните Силвия го търсела сама. Вкъщи я биели и по малката имала нужда от душеприказчик.

“Никога не съм я удряла”, отвърна майката. Преди време обаче Силвия отнесла няколко шамара от баща си.
Имало случай, когато момичето изчезнало пак. Тогава обаче се върнала, преди да е минало денонощие.

Говедарят е първият заподозрян за изчезването на детето. Полицаите го разпитвали 3-4 пъти. В телефона му са намерени снимки на Силвия, една от които е качена в сайта на МВР.

Силвия изглежда на около 15-16 г., съобщиха от полицията. Тя е висока около 160 см, с дълга руса чуплива коса, овално лице, плътни устни и кафяви очи. В деня на изчезването си е била облечена с оранжева блуза, къси зеленикави панталони и бели маратонки.
Полицията призова всеки, който има информация за детето, да се обади на тел.: 112, 166 или в най-близкото полицейско управление. http://dnes.dir.bg/
 
 
 
 


Сходни връзки

Полицията търси безуспешно две изчезнали момичета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди