изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:16 EEST
ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ НА СТРЕЛБИ В ШАБЛА    
НовиниДнес премиерът Бойко Борисов и президентът на Република Сърбия Борис Тадич ще присъстват на тактическото учение с бойни стрелби на подразделения от въоръжените сили на България и Сърбия на зенитния полигон "Шабла". Това съобщиха от пресцентъра на министерски съвет.

Учението "Есен 2011" се провежда от 24 август на полигона края морския град. В стрелбите участие вземат самолети МиГ-29 и Су-25, и зенитно-ракетни комплекси SA-2 "Волхов", SA-3 "Нева", SA-6 "Куб", SA-8 "Оса", SA-10 "С-300" и SA-7 ПЗРК "Стрела-2М". Участие в учението вземат и сръбски изтребители МиГ-29. През юни военнослужещи от западните ни съседи участваха в обучението на полигон "Ново село" заедно с българи и американци. Стрелбите на зенитния полигон ще налюдава и генерал Милое Милетич, който при пристигането си у нас имаше среща с началника на отбраната генерал Симеон Симеонов. От военното министерство съобщиха, че още през тази година Сърбия е дала заявка за участие в учението догодина отново на полигона край Шабла.
 


Сходни връзки

ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ НА СТРЕЛБИ В ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди