изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ

ОВЕН - Като силни и уверени в себе си хора, с философски подход ще отхвърлите всяка промъкнала се у вас нездрава мисъл и това ще ви помогне да преминете по-леко през днешния ден. Обмисляйте добре решенията си, от правилността им зависят много хора.

ТЕЛЕЦ – В нелекия за много хора делник вие ще решават финансови въпроси и подреждате приоритетите си за следващите дни. Делови и лични срещи, част от които с хора, с които ви свързват общи интереси.

БЛИЗНАЦИ - Давайки осъзнато гласност на гражданската ви позиция по социален въпрос, ще станете популярни, но и ще се натоварите с нови ангажименти. Известни сте с конструктивните си идеи и за разлика от други, сте доказали, че може да ги реализирате.

РАК – В часовете преди обяд ще се занимавате с делови срещи и проучване на информация по конкретен въпрос, свързан с предстоящ проект или друг важен за кариерата и бизнеса ви ангажимент.

ЛЪВ – Широтата на възгледите ви ще се прояви в търсене на най-доброто за себе си и хората около вас, за това ще отхвърлите всякакви ограничения в избора си на възможности днес. Така ще си осигурите свобода в действията и простор на мисълта.

ДЕВА - Насочвайки вниманието си към съвместни начинания днес, ще постигнете резултати, които ще се отразят положително на авторитета и парите ви. Мотивирани сте да работите и да давате повече от себе си, осъзнавайки, че от вас зависят и други хора.

ВЕЗНИ - Трудностите днес ще са налице, както в преодоляване на служебните недоразумения и конфликти на работното място, така и в личен план. Въпреки това няма да се откажете да овладявате нови знания и да направите живота си по-добър.

СКОРПИОН - Доби и да не сте в позиция сте сами да определяте правилата днес, ще дадете простор на творческата ви и управленска мисъл. Но не преминавайте границата на допустимото, за да не се окажете от другата страна на бариерата, защото и това е възможно.

СТРЕЛЕЦ - По различни причини много от вас е възможно да започнат деня си с понижено настроение и раздразнителност. Сред основните са липсата на работа и пари, но не изпадайте в крайности на духа.

КОЗИРОГ - Ако не сте го разбрали е време да осъзнаете, че търпението и добрата дума ще променят онова, което ви дразни и пречи да се чувствате добре. Съобразявайки се с даденостите, работете по приключване на задачите си, като отделяте по-малко внимание на недостатъците на другите.

ВОДОЛЕЙ - Ще имате своите добри попадения в професионалните си търсения, ако съумеете да овладеете емоциите си и не се поддавате на деструктивни внушения и настроения. Добрата ви и градивна мисъл ще се отрази положително на работата ви, особено, ако ви предстоят преговори и взимане на решения

РИБИ - С повече упорство, осланяйки се на вътрешната си сила и опит, ще следвате приоритетите си днес, оставяйки неудачите си в миналото. Всичко това е плод на личното ви усъвършенстване, разбира се, има още да работите в тази посока, но резултатите са на лице.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди