изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:34 EEST
4 красавици ще позират на български и чужди фотографи на Фотоваканция 2011    
Туризъм

Четири момичета бяха избрани да вземат участие в традиционната Фотоваканция, която тази година ще се проведе от 3.09 до 11.09 в Албена. След оспорван кастинг и фототестове, проведени от Hammer Studio, изборът се спря на Алейда Кондова, Диана Александрова, Емилия Георгиева и Женя Илиева.



Макар че е едва на 18 години, софиянката Алейда вече има опит с модната фотография. Нестандартната брюнетка  се е снимала за списания  като Maxim, Glamour, Coiffure Beauty, Прическа и стил, Hairtyles и има участия в ТВ реклами, ревюта и малки роли в български сериали.

АлейдаАлейда

Диана е от София и няма никакъв опит като професионален модел, но гори от желание да застане пред фотообектива.

Диана

Емилия е на 20 години, от Стара Загора и работи от няколко години като фотомодел със запомнящи се участия в ревюта и реклами. От 2009 красавицата е лице на известен моден бутик.

ЕмилияЕмилия

Блондинката Женя от Стара Загора е участвала в каталози на дрехи и бельо, календари и ревюта, както и в TV реклама на сръбски мобилен оператор.

ЖеняЖеня

По време на Фотоваканция 2011 избраните модели ще се насладят на професионалното внимание и на българските фотографи от цялата страна, с които ще заснемат фотосесии на фона на красивата природа. Събитието осигурява среща на начинаещи и професионални фотографи от цялата страна. Тази година форумът ще бъде уважен от някои от големите световни имена във фотографията - Райън Шуд и Лаурън Рандолф от Лос Анджелес, Калифорния и Тимоти Алън от Великобритания, които също ще заснемат официална фотосесия със селектираните модели.

Снимки:

1. - 2. Алейда Кондова
3. Диана Александрова
4. - 5. Емилия Георгиева
6. - 7. Женя Илиева

Фото © Hammer Studio и личен архив на моделите

http://news.fashion.bg/

 


Сходни връзки

4 красавици ще позират на български и чужди фотографи на Фотоваканция 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди