изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:36 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 3  престъпления.



 

-На 25.08.2011 г., в РУП Каварна е получено съобщение от служител на фирма “Е-ОН” България, за констатирани 2 случая на незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в с.Травник и с.Септемврийци, общ. Каварна, с което са създадени условия за непълно и неправилно отчитане на потребената ел. енергия.. Образувани са досъдебни производства.

-На 22.08.2011 г., в РУП Генерал Тошево е получено съобщение, че малолетното лице Г.С.-13 годишна от с.Житница, общ.Добричка е в неизвестност от 17.00 часа на 19.08.2011 г. Същата е обявена незабавно за общодържавно издирване. Проведени са редица оперативно-издирвателни мероприятия, свързани с проведени беседи с множество лица, проверка на подадената информация, проверки на автомобили, както и издирване на лицето на територията на Областта с цел установяването му. В резултат на проведените мероприятия на 24.08.2011 г. малолетното лице е установено в с.Карапелит, общ. Добричка и му е предоставена полицейска закрила, като се извършва проверка за евентуално извършено престъпление спрямо него.

 

 През денонощието на територията на областта няма пътно -транспортни произшествия.

           

            Възникнали са 7 пожара без  материални щети.

           

СЪОБЩЕНИЯ ОТ ОД МВР ДОБРИЧ

            1.ОД МВР Добрич напомня на всички физически и юридически лица, че крайния срок за подаване на уведомление за притежавано неогнестрелно оръжие е 17.09.2011 г. За целта притежаващите такова оръжие, следва да посетят съответното районно полицейско управление по постоянен адрес. При неспазване на срока, на нарушителите ще се налага глоба в размер от 500 лв. или имуществена санкция в размер на 1500 лв.

 

            2. Уведомяваме Ви, че на 28.08.2011 г., от 14.30 часа, в хотел “Гранд Фламинго”, в КК Албена ще се проведе пресконференция с участието на професионалното ръководство на МВР, ръководството на ОД МВР Добрич и ръководни служители от Министерството на вътрешните работи и администрацията на Румъния. Пресконференцията е във връзка с партньорството и сътрудничеството между българските и румънските полицаи в курортните комплекси и на граничните пунктове на територията ни, осъществено за поредна година.

 

 

 

26 август 2011 г.                                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди