изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:01 EEST
СДС и ДСБ се разбраха, Синята коалиция отива на изборите обединена    
Политика"Синята коалиция" беше пред разпад заради скандал, свързан с местата в листите за изборите през октомври. От ДСБ подозираха партньорите си и в некоректно споразумение с други партии.
В крайна сметка, след двустранни отстъпки, СДС и ДСБ се разбраха по всички точки и в неделя ще регистрират "Синята коалиция" за кметския вот през есента. „Предложението, което ни направиха от ДСБ, изглежда разумно. Ние им бяхме предложили първото и второто място да са за тях. Те ни предложиха това сдвояване на първите две места да отстъпи крачка назад като заради този жест поискаха 15-то място в листата”, обясни пред Агенция „Фокус” Борис Марков, председател на предизборния щаб на СДС.


Той определи напрежението между двете десни партии като „остатъчна енергия от вътрешните избори, която е трябвало да бъде изразходена”.
 „Може би беше начин да се влезе във всичките медии. Може би комбинацията от всичко това, но в крайна сметка разумът взе връх”, заключи Марков.

http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

СДС и ДСБ се разбраха, Синята коалиция отива на изборите обединена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди