изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:29 EET
Десетки порно филми с момчета снимал педофил    
Новини„Такива изроди трябва да бъдат подложени на химическа кастрация”, предлагат интернет потребители по форуми

Четири флаш памети, 7 хард диска и над 200 CD и DVD диска са открити в дома на плевенски педофил. 40-годишният изрод примамвал момченца в интернет и след това заснемал порно филми с децата.

Полицаите са иззели и шест лаптопа, един стационарен компютър, както и мобилен телефон – всичките натъпкани с порно сцена с малолетни момичета. Мъжът е от Плевен и е примамвал децата в дома си, в колата си, както и на други места, където блудствал с тях сексуално. Той се представял с различни имена, професии и в различна възраст, подмамвал момчетата с малка почерпка, а след това сам заснемал порно сцените.

Мъжът, с инициали Р.З., е задържан в ареста за 72 часа. Случаят се разследва и се събират доказателства. Не е ясно какво наказание ще му бъде наложено, ако се докаже виновността на педофила.

Обществото обаче все повече настоява да се налагат изключително строги наказания за подобни гаври. „Такива изроди трябва да бъдат подложени на химическа кастрация”, предлагат интернет потребители по форуми. Други пък са още по-крайно – смъртно наказание искат за педофилите.

Междувременно случаите с измамени деца в интернет зачестяват, като все повече малолетни стават жертва на педофилия. http://www.razkritia.com

 


Сходни връзки

Десетки порно филми с момчета снимал педофил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди