изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:13 EEST
Ицо и Парис избират Мис Украйна    
Любопитно Христо Стоичков ще трябва да покаже, че разбира не само от футбол, но и от красиви жени. Легендарният ни футболист е включен в журито на финалния кръг от конкурса "Мис Украйна 2011", който ще се проведе на 11 септември в Киев. В надпреварата ще участват 26 момичета, представителки на всички области в страната. До Камата да дава оценки ще седне и скандалната милионерска наследница Парис Хилтън, разкриват организаторите.

В журито са още моделът София Рудева, Мис Русия 2009, страшилището от боксовия ринг Владимир Кличко и холандското футболно величие Рууд Гулит. Короната на победителката пък ще връчи Мис Свят 2003 Розана Дейвидсън, дъщеря на ирландския изпълнител Крис де Бърг.
Посещението на Христо в Украйна е свързано и с друго значимо събитие. Ден по-рано - на 10 септември, той ще рита срещу легенди на местния гранд "Динамо" (Киев). Камата е поканен в отбора на световните звезди заедно с Гулит, Кристиан Карембьо, Кристиан Виери, Франк де Бур, Стив Макманамън, Робер Пирес и Марсел Десаи. Последният е стар "приятел" на българина. На мача България - Франция (1:3) от Евро'96 двамата не спряха да си разменят остри реплики, а след срещата Десаи се оплака, че Ицо го е обиждал на расистка основа. За "Динамо" пък ще играят Андрий Шевченко, Сергей Ребров, Александър Шовковски, Олег Лужни, Александър Головко, Тарас Луценко и Алексей Михайличенко. Мачът ще е на ст. "Валерий Лобановски" в Киев.
Костадин Джорджев

http://paper.standartnews.com/

Мис Украйна дойде в България за снимки на ВИП календар

Новата "Мис Русия"

 


Сходни връзки

Ицо и Парис избират Мис Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди