изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:18 EET
Няколко правила за секса на открито    
ЛюбопитноОстава малко от лятото и ако още не сте правили секс на открито и необичайно място значи трябва бързо да наваксате. В случай, че идеята за секс навън страшно ви възбужда, но в същото време и много ви притеснява, постарайте се да спазите следните правила:


1. Сексът на публично място по принцип включва вероятността да ви хванат, все пак в това е тръпката. На повечето хора обаче няма да им е приятно да ви видят както майка ви е родила. За това все пак внимателно преценете дали да го направите или не.
2. Дами, носете пола или рокля, но без бельо. Точно сега няма нужда да се правите на недостъпна. В случай, че ви хванат по-лесно е да избягате, ако сте с рокля вместо с дънки, свалени до глезените.
3. Ако го планирате сред природата, си носете одеяло. Колкото и да е възбуждащ секса на открито, тръните и буболечките не са приятни.
4. Намажете със слънцезащитен крем частите от тялото, които по принцип криете под банския. Все пак внимавайте да не попадне крем в интимните ви части.
5. Използвайте презерватив - така всичко ще е по-чисто след края, особено ако наоколо няма течаща вода.
6. След като се насладите един на друг, съберете всичко, което сте разхвърляли по тревата и дърветата. Не оставяйте доказателства, на които биха могли да се натъкнат невинни хора.

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Няколко правила за секса на открито | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди