изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:05 EEST
ДОБРИЧЛИЯ СЕ ЖАЛВА, ЧЕ МУ ДУПЧАТ ГУМИТЕ ПРЕД ДОМА МУ    
ОбществоЗа втори път Дамян Дамянов, който живее на бул. “25 септември” 25, във вх. “Е”, намерил колата си сутринта с три пробити гуми. Мъжът сподели проблема си пред репортер на вестника, като разказа следното: “За втори път сутрин не мога да тръгна за работа, защото намирам колата си с надупчени гуми. Този път дори не мога да я преместя, защото три от 4-те гуми на автомобила ми са продупчени. Пред блока ни има паркинг,у но той е недостатъчен за автомобилите на живеещите в 4-те входа на блока, а има и доста приходящи.

Работя на смени и когато се прибера през нощта от смяна, не успявам да си намеря място на паркинга. В такива случаи спирам в зоната за паркиране на бул. “Добруджа”. Там обаче има стоянка за таксита с 15 паркоместа. Никога таксиметровите шофьори не спазват определените им места за паркиране, като се оправдават с факта, че има чинари, които им пречат да маневрират. Така разстоянието между два таксиметрови автомобила е по 2 м. Преди 10 дни ми бяха спукали едната гума, но сега са три и аз дори не мога да помръдна колата. Освен моята е пострадал автомобил и на един съсед, на когото са пробили 2 гуми. Потърсих кварталния, но той ме препрати към общината. Това не може да продължава така. Всеки път това за мен са излишни разходи за гуми, защото пробитите не стават за нищо. Подготвил съм писмо и ще настоявам общината да ограничи по някакъв начин с колчета точно зоната за стоянка за таксита” – разказа Дамянов, като добави, че ще остави автомобила си на мястото, където се намира, защото не е по силите му в момента да купува 3 нови гуми. Потърсихме за становище община град Добрич. Зам.-кметът по икономическите въпроси Надежда Петкова заяви, че до момента не са получавали в общината сигнали за такива инциденти, като пое ангажимент да бъде направена проверка и оглед на стоянката и ако е възможно, за да не се пречи на движението, стоянката за таксита да бъде обособена с ограничителни колчета или по друг начин.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ СЕ ЖАЛВА, ЧЕ МУ ДУПЧАТ ГУМИТЕ ПРЕД ДОМА МУ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧЛИЯ СЕ ЖАЛВА, ЧЕ МУ ДУПЧАТ ГУМИТЕ ПРЕД ДОМА МУ
Автор: Anonymous да 2011-08-30 @ 08:23 EEST
Не само Вие имате паркинг, но за вас места за паркиране няма! На новоизградения паркинг на пресечката на" 3-ти март" и" Ген. Колев" паркират предимно коли на полицаи, а на  паркинга на полицията  има свободни места.Ако някой от живеещите до паркинга  ги помоли да паркират на техния паркинг, отправят заплахи от всякакво естество, нали са богопомазани!!
ДОБРИЧЛИЯ СЕ ЖАЛВА, ЧЕ МУ ДУПЧАТ ГУМИТЕ ПРЕД ДОМА МУ
Автор: Anonymous да 2011-08-30 @ 10:51 EEST

Абе, не е задължително човек да си спира колата под прозореца. Много живущи неправомерно изразяват претенции към места, които не са тяхна частна собственост. ;-)

Грозно са постъпили с човека. И естествено никой не е чул, никой не е видял. Ей затова България хич я няма на световната геогравска карта. Всичко виждат хората, ама си мълчат като балъци. :-(


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди