изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ

ОВЕН - Бъдете мъдри и честни, от съветите ви ще се възползват онези, които ценят опита и информираността ви, но оставете от енергията си и за себе си. Нуждаете се от повече развлечения.

ТЕЛЕЦ – Хранете се здравословно, спортувайте, срещнете се с приятели и ще се чувствате добре. Ако се възползвате добре от даденостите на деня и възможностите си, имате шанс за финансови и лични реализации.

БЛИЗНАЦИ - Предложените от вас инициативи ще срещнат одобрение и с общи усилия ще ги реализирате. Ролята ви на водачи е предопределена, следвайте я и ще помогнете на много хора да стигнат напред, което ще ви прави щастливи.

РАК – Разчитайте на себе си, но не отхвърляйте възможността за подкрепа, от каквато очевидно имате нужда. Ако се възползвате добре от възможностите си, ще имате печалби. Пътуванията ви ще са успешни, разбира се, ако сте внимателни и подготвени.

ЛЪВ – ори и да сте прави, ефектът няма да е този, който очаквате, а може и да си навредите. Изборът ви на нов партньор за бизнес или в личен план може да ви затрудни, но е важно да го направите, в случай, че точно това искате.

ДЕВА - Имате качества, с които можете да превземете света, не се подценявайте, поддавайки се на нездрави мисли и емоции. Възползвайте се далновидно от възможностите, които денят ви носи и ще се поздравите с печалба.

ВЕЗНИ - В интерес на работата ви е да сте наясно с позициите си в началото на служебен, социален, политически или семеен проект, за да не останат съмнения при изпълнението му. Освен това не се натоварвайте с прекалено много ангажименти, времето няма да ви стигне за всички, а стресът ще ви дойде в повече.

СКОРПИОН - Организирайте се добре и бъдете практични, като не пропускате възможностите, които денят ще ви предложи, за да напреднете в делата си. Нова информация по проекта, върху който работите ще ви осигури водещи позиции.

СТРЕЛЕЦ - В интимната си връзка търсете по-често подкрепата на партньора си, направете го съпричастен на намеренията си и ще стабилизирате отношенията си. Щадете здравето си, възможни са болки в сърцето и гърба, безсънието също може да ви създава проблеми.

КОЗИРОГ - Денят е подходящ и за занимания с духовни практики, стига да сте с добра нагласа към такива. Във всички случаи не се преуморявайте, щадете силите си и не си налагайте самоограничения, защото се нуждаете от повече отдих и разтоварване.

ВОДОЛЕЙ - Имайте доверие на близките си, не пренебрегвайте присъствието им, заедно ще ви бъде по-лесно да се справите с предизвикателствата. Не пренебрегвайте здравето си и се грижете за комфорта на стомаха си, за да не провали плановете ви.

РИБИ - Интуитивните ви познания ще ви помогнат да се възползвате от възможностите си. Бъдете дейни и активни, ще имате печалба и не само финансова. Нечии откровения ще ви заинтригуват, ще научите истини, които някой добре е прикривал.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди