изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:11 EEST
CВЕТОВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ГОЛФ ТУРИЗЪМ ВПЕЧАТЛЕНА ОТ ГОЛФ ИГРИЩАТА НИ    
Спорт Според директора й Карлтън Каругати, България предлага  голф игрища от висок стандарт, отворени за бизнес, с добър темп на игра и с чудесно обслужване

Международната асоциация на пишещите за голф туризъм IGTWA публикува на своя сайт впечатления на директора на световната асоциация за голф туризъм ИАГТО г-н Карлтън Каругати от посещението му в България. Директорът Карлтън Каругати и президентът на ИАГТО Питър Уолтън посетиха най-новите 6 голф игрища в България преди един месец.

„Впечатлен съм както от условията на игрищата, така също и от нивото на обслужване на всички игрища – споделя директорът на световната организация за голф туризъм от Лондон. - Всички игрища имат достъпни часове за игра. Това е голям плюс за игрища от такава висока класа, с добър ритъм на игра, с чудесни гледки и всички с близки места за нощуване по избор.“

Черноморският регион, северно от Варна и известен като Нос Калиакра, разполага с три превъзходни игрища на 6 км помежду им, продължават впечатленията на Каругати. Това улеснява достъпността на място и близко настаняване в хотели и вили.

Бляксирама напълно заслужава да бъде обявено за „Най-доброто ново игрище в света за 2009 г.“ от списание Golf Inc. Постройките от клубната къща до вилите и апартаментите са превъзходни, а морските гледки са удивителни! Игрището разполага с модерна голф академия и чудесно тренировъчно игрище за групи от трениращи. В Бляксирама отглеждат свои зеленчуци и произвеждат собствено вино, което заслужава да опитате след голф игра, продължава директорът на ИАГТО.

„Тракийски скали“ е емблематично голф игрище за България, смята голф мениджърът на световната организация. Несъмнено това игрище, също по дизайн на Гари Плеър, ще тества уменията и на най-добрия голфър и привлича много играчи години напред! Има няколко изключителни дупки, които са невероятно предизвикателни и живописни. Апартаментите и вилите дават усещане за уют на село. Ресторантът на голф курорта предлага чудесна храна. Посетителите могат да ползват и бара на брега.

Игрище „Лайтхаус“ край Балчик е приятно за игра от голфъри с различна степен на умения, според директора на ИАГТО. Игрището привлича и с новия си петзвезден хотел.

Карлтън Каругати отбелязва, че в региона има планове за изграждане на още две нови голф игрища, които ще повишат още повече съществуващото качество.

България определено предлага и чудесни вина и ястия на приемливи цени – може би най-вкусните, които сме опитвали на Балканите, споделя директорът на ИАГТО. Конкретно за голфърите България предлага голф игрища от висок стандарт, отворени за бизнес, с добър темп на игра и с чудесно обслужване, отбелязва Карлтън Каругати. В страната има няколко силно впечатляващи голф академии, които са идеални за голфъри от всички нива да подобряват играта си, заключава голф мениджърът от световната организация за голф туризъм ИАГТО. НДТ

 


Сходни връзки

CВЕТОВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ГОЛФ ТУРИЗЪМ ВПЕЧАТЛЕНА ОТ ГОЛФ ИГРИЩАТА НИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди