изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ

ОВЕН - Практичността ви ще се прояви във всичко, с което се захванете днес и най-вече в дейности, свързани с подобряване на жилището или офиса, а също и в професионалната сфера. Създаденият уют и творческа атмосфера ще се отразят положително на активността ви, и не само на вашата.

ТЕЛЕЦ - С вещина и отговорност ще се отнесете към изпълнението на конкретна задача, така, че да не ви се налага да я повтаряте отново. Свели сте очакванията към другите до минимум и в това е предимството ви.

БЛИЗНАЦИ - Целенасочено ще следвате приоритетите си днес, оставайки чужди на празните приказки и досадното общуване. Ще се съобразявате със собствените си намерения, без да позволявате на друг да диктува действията ви.

РАК - Промените на работното място и в личен план за някои може и да не са толкова очаквани, но във всички случаи ще бъдат повод за размисъл.

ЛЪВ - Началото на седмицата за много от вас се свързва с нов проект или друга, важна задача, изпълнението на която ще ви създаде повече напрежение.

ДЕВА - Ограничете работните си контакти и не започвайте нови начинания. Мислете позитивно, като простите недостатъците на хората, с които общувате.

ВЕЗНИ - Благодарение на находчивите си ходове ще получите одобрението и подкрепата на партньорите, към които се стремите, а също и на вече утвърдени такива. Хранете се пълноценно, като избягвате пикантни подправки и алкохол.

СКОРПИОН - Грижейки се за финансовите си интереси, ще станете по-активни и акуратни в изпълнението на днешните ви задачи. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план.

СТРЕЛЕЦ - Проявената ви толерантност и въздържание ще улеснят общуването ви, а също реализациите и усвояване на нови умения. Противно на очакванията ви, инициативите ще се толерират и без големи усилия ще постигате целите си.

КОЗИРОГ - За много от вас денят ще премине в подготовка на предстоящо събитие, изпълнение на важна задача или по-мащабен проект. Това включва и участието на други хора, с част от които ще създадете добри контакти

ВОДОЛЕЙ - Проучванията и подготовката ви за предстояща задача или проект днес ще ви помогнат в реализацията им, без това да се отразява неблагоприятно на нервите и времето ви. Разкривайки в дълбочина уменията си, ще привлечете парите към себе си.

РИБИ - Подготовката ви за конкретна работа, пътуване или друго, приятно занимание е възможно да промени програмата ви за днес. Размествания се очакват и на работното място, за някои в положителна посока, за други не толкова.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди