изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:05 EET
ПОЛСКИ ФИРМИ ТЪРСЯТ БЪЪЛГАРСКИ ПАРТНЬОРИ    
ЗемеделиеЗа трета поредна година посолството на Полша у нас участва със свой щанд на изложението „Селското стопанство и всичко за него”
 

За трета година свой щанд на изложението „Селското стопанство и всичко за него” има посолството на Република Полша у нас, отдел за промоция на търговията и инвестициите. От нашите досегашни участия на международното специализирано изложение „Селското стопанство и всичко за него” отзивите от полските фирми са много добри, те са доволни от това, че представянето им тук е спомогнало за създаването на контакти и партньорства, коментира пред НДТ д-р Гражина Хоронжикевич, първи съветник в посолството на Полша у нас и ръководител на отдела за промоция на търговията и инвестициите. „Приятно ни е, че ни се обаждат български фирми, които вече са представители на полски компании, които са осъществили контакти именно чрез нашия щанд тук т.е. нашето участие в изложението има конкретни резултати, коментира тя. И добави, че тук българските фирми получават информация и винаги могат да разчитат чрез отдела за контакти с полски фирми. „Можем да им намерим всякакви партньори в Полша.Фирми, които вече работят с полски компании, се интересуват за разширяване на своя бизнес с Полша. Идват при нас, информират ни, че вече работят с полски фирми и търсят други контакти. Това е признак, че сътрудничеството между полски и български фирми се развива много добре и двете страни се разбират”, подчерта г-жа Хоронжикевич.
Тази година на щанда на полското посолство са представени около 30 полски фирми в областта на селското стопанство, които все още нямат български партньори. Те предлагат семена, електрически огради за пасища, системи за доене на крави, токсични препарати за насекоми и средства за растителна защита, керамични саксии за цветя, селскостопански машини, ремаркета, продукти за растителна защита, селскостопански пръскачки, техника за засаждане и прибиране на лук и картофи, обясни.
 


Сходни връзки

ПОЛСКИ ФИРМИ ТЪРСЯТ БЪЪЛГАРСКИ ПАРТНЬОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди