изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:20 EEST
ПОБЕДА ЗА ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР “РЕДУТА КЪП”    
СпортПри изключително висок интерес започна тенис турнирът за момчета и момичета до 12 години “Редута Къп”, който се провежда на кортовете на ТК "15:40" в столицата. В среща от първия кръг от надпреварата на двойки победа постигна състезателката на „Изида” (Добрич) Габриела Петкова. След много хубава игра тя и партньорката й Варвара Грива, която 12-а в ранглистата на Гърция, победиха Михаела Константинова (България) и Ярослава Шарлей (Русия) с 6:2, 6:3.

 В турнира на сингъл Габриела Петкова загуби с 2:0 сета от втората ракета на Румъния Ева Чиву.

В основната схема на състезанието, което е от календара на Тенис Европа и се организира със съдействието на БФТ и генералния спонсор на турнира "БНП Париба", участват 30 деца от България. Сред момчетата се открояват имената на Златан Палазов, Павел Павлов, Илиян Баръмов, Златомир Иванов и Борис Попов. При момичетата страната ни представят Изабел Николаева и Алина Каражова, които наскоро се завърнаха от силен международен турнир в Канада заедно с Борис Попов, Стефани Арсова, Михаела Гаджева, Сара Маздрашка.
Българските участници ще получат точки и за националните ранглисти до 12 г. съгласно новия регламент на БФТ. В международен аспект за титлите на сингъл и на двойки се борят тенисисти от над 15 държави.  Финалът е на 4 септември.

 


Сходни връзки

ПОБЕДА ЗА ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР “РЕДУТА КЪП” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди