изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:10 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 5 криминални престъпления.



-На 01.09.2011 г., в РУП Тервел е получено съобщение за извършена кражба на домашни животни от стопанска постройка в с.Балик, общ. Тервел. Образувано е досъдебно производство.

-На 01.09.2011 г., във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба в землището на с.Стожер на ел. стълбове и конзоли, собственост на “ЕОН” България. При проведените процесуално следствени действия е установено, че са откраднати арматура, изолатори, конзоли и укрепващи към тях метални елементи. Установени са извършителите на кражбата- А.С., на 21 години и Р.Р., на 25 години, и двамата от с.Стожер, общ. Добричка. По случая е образувано досъдебно производство.

-След проведени оперативно – издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена е задържано лицето Г. В., на 23 години, от гр.Добрич. При извършеното претърсване в обитаваното от него помещение, намиращо се в КК Албена е намерена и иззета полиетиленова торба със суха тревна маса, с тегло около 20 грама, реагираща на полевия тест на канабис. Лицето е задържано за срок от 24 часа, а по случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

 През денонощието на територията на областта е станало 1 пътно -транспортно произшествие с 1 ранен гражданин, без опасност за живота и 7 ПТП с материални щети. Установен е 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 02.09.2011 г., около 01.00 часа, в КК Албена от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Форд Ескорт”, управляван от 26 годишен водач, от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,52 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

 

            Възникнали са 6 пожара без материални щети.

           

02 септември 2011 г.                                                 ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди