изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:53 EEST
ГРАНД ПРИ ЗМЕЕВО СЪБИРА МОТОРНИТЕ АСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ    
СпортЗа голям празник се стягат в балчишкото село Змеево. На 6 септември там ще се проведе Гранд при по мотокрос, което ще събере едни от най-големите ни асове в този спорт.

Гост на проява ще бъде и президентa на федерацията Богдан Николов, съобщи един от организаторите – бизнесменът Петър Петров.
Участниците ще бъдат разделени в 6 класа, а „Черешката на тортата” ще бъде надпреварата при ветераните. На старта за последно ще застане 78-годишният представител на домакините Георги Маринов, който дълго време е порил въздуха с мотора си на големи състезание. Редом до майстора на спорта ще бъде и светило в мотоциклетизма ни като Димитър Рангелов, ставал трети в света. 
Пистата е била направена по негова идея, като голям принос за нея има и треньорът от Варна Красимир Куцаров.
„В програмата е включено и състезание с АТВ-та. Официалното откриване е насрочено за 10 часа, а пистата се намира близо до Антимовското ханче. Най-добрите състезатели ще получат купи. Те ще си поделят и голям награден фонд. Съчетахме откриването на пистата с празника на селото и с тази бележита за страната ни дата”, каза още Петър Петров и добави, че за барбекюто са приготвени две големи агнета и още много мезета и напитки.


 


Сходни връзки

ГРАНД ПРИ ЗМЕЕВО СЪБИРА МОТОРНИТЕ АСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди