изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:32 EET
Двама простреляни във вилна зона, единият е починал    
НовиниНеизвестен стрелец е прострелял двама души в местността "Гламата", която се намира във вилната зона край Монтана. По-късно единият от тях е починал в болницата, съобщиха от полицията в града.  Сигналът за стрелбата е подаден вчера следобяд, когато четирима мъже на възраст между 21 и 40 години от ромския квартал на Монтана - "Кошарник" събирали орехи в частен парцел във вилната зона край града, съобщи БТА.

Те чули изстрели от около 50 метра зад гърба си и побегнали. Най-възрастният от тях - 40-годишният Х.К. бил ранен на няколко места в гърба, а 21-годишният М.К. бил прострелян с няколко куршума в краката. Малко по-късно раненият в гърба мъж е починал в болницата в Монтана, а 21-годишният е настанен за лечение без опасност за живота. При оглед в района на престъплението полицаите открили гилзи от ловна пушка 12-ти калибър.
Директорът на Областната дирекция на МВР в града комисар Валери Димитров заяви, че до момента няма задържан за убийството, но се работи по няколко версии, предаде БТА.
 


Сходни връзки

Двама простреляни във вилна зона, единият е починал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди