изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:24 EET
КОЛОЕЗДАЧИ ОТ ДОБРИЧ ТРЪГВАТ ЗА СЪСТЕЗАНИЕ В ТУРЦИЯ    
СпортТимът на Добрич 1905 ще отпътува тази вечер за турския град Балъкефир, където ще участва в триетапно шосейно състезание.

Първият ден на международната проява е този четвъртък. Тя ще бъде открита с 20 км индивидуално по часовник. Вторият ден участниците ще имат 120 км Общ старт, а в третия ден - 60 км критериум.
В групата за състезанието попадат Йордан Стилянов, Николай Янков, Стоян Гочев и Радостин Димов. Отборът е подсилен с двама колоездачи от Троян - Петър Димитров и Момчил Робов.
"Състезанието е тежко и с голям награден фонд. Победителят в етапа получава 500 долара, а наградите в генералното класиране започват от 1000 долара. Подобни награди няма в България", заяви Друмев. Той добави, че на 7 септември 26 колоездачи от клуба, водени от президента на отбора Димо Димитров и пом.треньорът Живко Димчев, ще се включат в колопоход „По пътя нa Първа конна дивизия под командването на ген. Иван Колев". Всеки, който желае, може да се включи в проявата, която няма състезателен характер. Велосипедистите ще потеглят в 10.50 часа от паркинга пред концертна зала "Добрич". В 11 часа ще има общоградско поклонение, а в 12 часа ще стартират колоездачите, сочи програмата с прояви на кметството, посветени на 95-годишнината от Добричката епопея. В 16 часа участниците ще бъдат отличени на сцената на плодащ "Свобода". Общата дължина на маршрута е 110 км. Маршрутът е Добрич - Карапелит - Медово - Бенковски - Кочмар - Карапелит - Добрич, съобщи още Друмев.
 
 


Сходни връзки

КОЛОЕЗДАЧИ ОТ ДОБРИЧ ТРЪГВАТ ЗА СЪСТЕЗАНИЕ В ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди