изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:09 EEST
ЦИК допусна до изборите само фалшивия Зеленогорски    
Политика Кметът на Плевен и кандидат на Синята коалиция за нов мандат Найден Зеленогорски ще съди България в Страсбург заради посегателството на достойнството и идентичността му, предаде Дарик радио. Повод е решението на ЦИК, с което се отхвърля жалбата му срещу регистрацията на коалиция "За Зеленогорски" за участие в изборите за местна власт в Плевен. За формацията, която не издига кандидат, се смята, че е направена, за да "открадне" от гласовете на настоящия кмет. Самият той искаше да участва на изборите от името на широката дясна коалиция “Заедно за община Плевен” (СДС, ДСБ, ОДС и др.), на която обаче не беше разрешена регистрация.

"Аз съм единственият мъж с фамилия Зеленогорски в страната. Пази, Боже, да живееш в такава държава, която може да използва всякакви възможни хватки, за да опорочава името и достойнството на един свой гражданин. Ако това се случва днес с мен, утре може да се случи с всеки един от вас, затова ще съдя държавата", допълни Зеленогорски.

По думите му лошото е, че по това дело ще плащаме после всички ние, а не ЦИК и Цветан Цветанов. Той беше категоричен, че от СДС ще направят всичко възможно и с юридически средства, и по законов начин, да участват в изборите.
"Сега и тези, които не се мислили да гласуват за нас, ще го направят, защото виждат посегателство върху демокрацията в тази страна" подчерта Зеленогорски, според когото ГЕРБ се опитва да унищожи автентичната десница. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

ЦИК допусна до изборите само фалшивия Зеленогорски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди