изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:15 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 12 криминални престъпления.

 

 -На 04.09.2011 г., в РУП Албена е получено съобщение, за това че в двора на къща, намираща се в с.Кранево, общ. Балчик от граждани е задържано лице в момент на извършване на кражба. При посещение на местопроизшествието е установено, че Д. Г., на 37 години, от гр.Варна е проникнал в къщата, собственост на чужд гражданин /33 годишен германски гражданин/ и от стая, намираща се на втория етаж е извършил кражба на спортен сак, видеокамера, 700 евро и др. вещи. При опита на лицето да извърши кражба и от друга стая е бил забелязан от чуждия гражданин, който е успял да го задържи в двора на къщата.

Лицето е задържано за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена е задържан Г.М., на 19 години, от гр.Добрич. При извършената проверка лицето е изхвърлило полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, около 2 грама, реагиращо на полевия тест на амфетамин. Задържано е за срок от 24 часа, а по случая се работи в условията на досъдебно производство.

-На 06.09.2011 г., в Първо РУП Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител е проникнал през терасата в апартамент, намиращ се в жк. “Балик”, гр.Добрич и е извършил кражба от дамска чанта на сумата от 50 лв. Образувано е досъдебно производство

 През денонощията на територията на областта са станали 5 пътно -транспортни произшествия с материални щети. Установени са 3 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 03.09.2011 г., около 19.50 часа, в гр.Добрич, по бул. “Русия” от полицейски автопатрул е спрян за проверка мотопед, управляван от 28 годишен неправоспособен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1, 32 промила в издишания от водача въздух. Образувано е досъдебно производство.

 

            Възникнали са 14 пожара, без щети и 5 пожара с  нанесени материални щети. Проведени са 14 аварийно- спасителни дейности.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди