изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:12 EEST
РАЙОННИЯТ СЪД В БАЛЧИК В НОВА СГРАДА    
НовиниОт понеделник Районният съд в Балчик работи на втория и третия етаж на сградата на бившето АПК в града, сега частна собственост, съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич.

Помещенията са наети от Министерството на правосъдието, след като община Балчик даде срок до 12.09.2011 г. да бъде освободен ползваният като Съдебна палата имот в центъра на града. Сградата има сериозни строителни дефекти, а наводнения, предизвикани от повреден водопровод, са влошили още повече състоянието й и са я направили негодна и опасна за работещите и за потребителите на съдени услуги.
С разрешение на Министерството на правосъдието, Районна прокуратура съд и Районен съд – Балчик, вече ползват третия етаж на сградата на бившето АПК, и две помещения на втория етаж. На него са разположени също Службата по вписвания и Съдебната охрана.  
Пресцентърът на Окръжния съд припомня, че през май правителството предостави за ползване на Министерство на правосъдието военно поделение в Балчик. За превръщането му Съдебна палата обаче е необходим съществен ремонт, допълват оттам.
 


Сходни връзки

РАЙОННИЯТ СЪД В БАЛЧИК В НОВА СГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди