изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:25 EEST
СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР ОТКРИВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЪРВЕНСТВА ПО ШАХМАТ В АЛБЕНА    
СпортСпортният министър Свилен Нейков, президентът на Европейския шахматен съюз и на родната ни централа Силвио Данаилов, както и изпълнителният директор на федерацията ни Николай Велчев, ще открият европейските индивидуални първенства по шахмат за деца, момичета и момчета до 8, 10, 12, 14, 16 и 18 години.

Състезанията започват утре в Албена и ще продължат до 21 септември. Официалната церемония е насрочена за 20 часа на зелената поляна до административната сграда в курорта.
За първенствата на Стария континент пристигнаха близо 2000 гости в Перлата на родното ни Черноморие, като 1054 от тях са състезатели. Те са от 48 държави. Броят на участници е абсолютен рекорд в историята на европейския и  български шахмат.
От 12 до 15 септември в комплекса ще се проведе и заседание на Борда на Европейския шахматен съюз. На него ще се уточни подготовката и програмата за генералната асамблея в петзвездния гръцки курорт Порто Карас, която ще бъде по време на 18-ото европейско отборно първенство по шахмат при мъжете и жените в началото на ноември.  


 


Сходни връзки

СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР ОТКРИВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЪРВЕНСТВА ПО ШАХМАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди