изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:29 EEST
АЛБЕНА ЩЕ Е ДОМАКИН НА БАЛКАНСКА СПА КОНФЕРЕНЦИЯ    
ТуризъмПърви специализиран бизнес-обмен форум за Спа, Уелнес и Медицински туризъм ще се проведе от 21 до 23 септември в хотел „Фламинго Гранд" в курорта Албена, съобщиха оттам. За първа година там ще се проведе най-значимото събитие в Спа и Уелнес индустрията и медицинския туризъм на Балканския полуостров – Балканска СПА Конференция 2011, както и изложение и конференция.

Форумът се организира със съвместните усилия на Спа асоциации от България, Турция и Гърция, курортен комплекс Албена, Балкански Алианс на хотелските асоциации, Глобална СПА Конфренция и международния интернет портал Spa Finder Inc.
Целта на Balkan Spa Summit 2011 е да събере широк спектър от експерти, специалисти и представители на Спа, Уелнес и медицинския туризъм на България, Турция, Гърция, Сърбия, Хърватска, Босна, Херцеговина, Mакедония, Албания и Румъния.
Това събитие ще бъде първата ежегодна среща на професионалисти от бранша на Балканите. Основната му цел е да се разшири сътрудничеството в тази област между балканските държави. Всеки участник ще има възможност да се запознае с най-новите тенденции, както и да сподели най-добрите практики и опит.
Участниците в събитието ще могат да се включат в различни дискусии и семинари с цел получаване на най-нова и полезна информация за насоките и новостите в развитието на индустрията на Балканите и Европа, като основното послание е налагането на идеята за здравословен начин на живот.
Темите, които ще бъдат дискутирани по време на първата Балканска СПА Конференция са: “Семинари по професионално развитие”,  “Развиване и планиране на нови маркетингови стратегии”, ”Изграждане на бизнес-мрежи”, “Изграждане и успешно създаване на партньорства”, “Ефективни стратегии в областта на Човешките ресурси”, “Възможности за развитие на медицинския туризъм на Балканите” и др. НДТ

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЩЕ Е ДОМАКИН НА БАЛКАНСКА СПА КОНФЕРЕНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди