изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:55 EEST
ПАК САМОУБИЙСТВО: Пенсиониран полицай се простреля в главата в центъра на Шумен    
Новини76-годишен пенсиониран полицай се простреля с пистолет в главата на централен булевард в Шумен, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Десислав Райчинов, цитиран от БТА. Инцидентът е станал около 14.50 часа до блок 69 на булевард "Симеон Велики". Мъжът се е прострелял със законно притежаван пистолет "ТТ". Той е откаран в шуменската болница с опасност за живота.

По информация на БГНЕС бившият служител се казва Димитър Рашков.

Директорът на полицията в Шумен комисар Любомир Христов каза още, че прострелялият се мъж е оставил предсмъртно обръщение към МВР.
Посланието било записано на диктофон, който бил оставен в офис на строителната фирма "Билдинг строй експрес", която се намира в близост до мястото на инцидент. Рашков работел в нея.
Записът все още не е прослушван, тъй като трябва да се изземе и опише по законния ред, допълни Христов. По думите му бившият полицай имал семейни проблеми с дъщеря си.

По-рано днес в град Антоново 46-годишният охранител в банков клон Камен Славов застреля 13-годишната си дъщеря, простреля жена си и се самоуби с изстрел в главата. Жестоката драма се е разиграла тази сутрин около 6 часа в малкото градче. Полицията работи по няколко версии, като една от тях е, че Славов е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции.

 


Сходни връзки

ПАК САМОУБИЙСТВО: Пенсиониран полицай се простреля в главата в центъра на Шумен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди