изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:38 EEST
ПО-ДОБРИЯТ ВЕСТНИК ДНЕС НАВЪРШВА ПЪЛНОЛЕТИЕ    
Коментари

18 ГОДИНИ ОТ ПЪРВИЯ БРОЙ НА ПЪРВИЯ ЧАСТЕН ОБЛАСТЕН ВСЕКИДНЕВНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"  Станахме пълнолетни! Макар че пълнолетието на един всекидневен вестник започва с първия му брой. Казваме това, защото - ако се огледаме за връстници из България, ще видим, че малко са оцелелите. Благодарение на нашите читатели, рекламодатели, приятели и врагове, разбира се - и на издателите, има ни и хората ни приемат като По-добрия вестник на Добричка област.



Първият частен областен всекидневник пребори много "доброжелатели", мнозина от тях читателите ни вече не си спомнят. За радост, успяхме да превърнем изданието в любимия вестник на добруджанци и заедно да воюваме за интересите на живеещите в Добричка област.

От 22 години нашата област си остава в трета глуха за столицата, за управлението на държавата, за столичните радиа, телевизии и вестници. Те по-скоро търсят сензационни негативи и гостувания на президенти и премиери, за да влезе Добруджа в новините. Добрите дела и усилията за оцеляване и за утвърждаване на добруджанци все са незабележими за националните ни медии. С електронното си издание ndtnews.hopto.org и фейсбук ние изведохме Добричка област пред очите на целия свят и днес всеки, който се интересува какво става тук, може да научи от печатното ни издание, което се разпространява и дигитално, чрез електронното ни издание и присъствието на "Нова добруджанска трибуна" във фейсбук. Радваме се, че и с труда на колегите ни от всички добруджански вестници, радиа, телевизии и електронни медии, блогове и страници Добруджа и Добричка област имат равностойни възможности да се борят за достойно място под слънцето. И да представят пълнокръвния образ на добруджанци пред света.

Радваме се по детски на всяка добра новина и се стремим тя веднага да намери място в страниците на НДТ и сайта ни ndtnews.hopto.org.

Имаме великолепни идеи за развитието на медийния комплекс "Нова добруджанска трибуна" - ndtnews.hopto.org. Вярваме, че един ден икономическата криза ще спре да се задълбочава, че ще настъпят и по-добри времена за добруджанци и Добруджа, респективно и за местните и регионални медии.  Тогава ще осъществим и новите си идеи. Сега е време да се борим за равноправие, за прозрачност на управлението с все по-широко участие на гражданските организации в него, за ограничаване на политическата корупция и за създаване на възможности младите хора да остават в Добруджа и тук да имат своята достойна реализация и перспективи на развитие.

Навърши ли 18 години, човек може да поеме по какви ли не пътища на живота. Така е и с медиите. Нашият път са интересите на Добруджа и добруджанци. Искаме и ще продължим да бъдем По-добрия вестник на Добричка област!

Честито пълнолетие на колектива на "Нова добруджанска трибуна", на нашите читатели, рекламодатели и издатели!

 

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

ПО-ДОБРИЯТ ВЕСТНИК ДНЕС НАВЪРШВА ПЪЛНОЛЕТИЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПО-ДОБРИЯТ ВЕСТНИК ДНЕС НАВЪРШВА ПЪЛНОЛЕТИЕ
Автор: Anonymous да 2011-09-13 @ 15:46 EEST
Поздровления! Да сте живи и здрави, и още дълго време да ни радвате с медийното си присъствие! Сайтът ви е на много добро ниво!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди