изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:36 EEST
„...Кръстовден – ден на истината...“    
Политика Вчера бе регистрирана листата за кандидат-кмет и общински съветници на ПП „Атака“  за Добрич

Вчера кандидатът за кмет на град Добрич и водач на листата, г-н Атанас Атанасов, регистрира кандидатурите за кмет и общински съветници в ОИК - Добрич. Разбира се, датата не бе избрана случайно. Със символиката на този християнски празник, на който се чества животворната сила на Кръста Господен, г-н Атанасов гради основите на пътя, който ще извърви, за да  реализира заедно със своите поддръжници идеи и мечти.

 

 

Сформирал своя екип от кандидати за общински съветници,  доверявайки се на  граждани експерти – от различни сфери на обществения живот, а не само чисто партийни кадри, г-н Атанасов е убеден, че това е правилният и демократичен модел за управление в гражданско общество.

В листата на г-н Атанасов ясно се открояват имената на Явор Георгиев Минев, на 28 години, с висше образование „Информационни технологии“, получил доверие и четвърта позиция в листата, като ясна заявка, че се търси диалог с младите хора. Десислава Димитрова – политолог, на 39 години, с трета позиция. Хората с опит – Ивелин Пейчев, два мандата на общински съветник с икономическо образование, медицински специалист по зъботехника и втора позиция. От гражданската квота разпознаваме Даниела Иванова – работеща в сферата на социалната психология и педагогика, на 34 години; Гергана Йорданова – преподавател по френски език в Езикова гимназия; инж. Светослав Андреев – проектант по противопожарна безопасност и защита на населението; д-р Галина Ненова – личен лекар и т.н.  Не са пренебрегнати и гражданите от третата възраст. В екипа е и Стоян Бъчваров с висше икономическо образование, по настоящем пенсионер, което е израз на позицията към хората, влизащи в тази група.

 

Цялостният облик на листата е добре балансирано представяне лекари, педагози, инженери, икономисти и работещи в сферите на социалните дейности, строителството, търговията, ресторантьорството, пътническите превози и статистиката. Екипът на г-н Атанасов наброява 22 души, от които 13 дами и 9 господа със средна възраст 33 години, които смело търсят диалог с гражданското ни общество.

 

Платена публикация

 

Обновена в 8.51 на 15.09.2011

 

 


Сходни връзки

„...Кръстовден – ден на истината...“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди