изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:33 EEST
28-годишен областен управител стана зам.-министър    
Новини 28-годишният областен управител на Ловеч Николай Нанков е назначен за зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, съобщи пресслужбата на правителството. Вероятно той ще поеме ресорите на избраната миналата седмица за регионален министър Лиляна Павлова, която пое поста от подалия оставка заради изборите Росен Плевнелиев.

Преди дни премиерът Бойко Борисов заяви, че е водил разговор и със самата Павлова. Тя трябвало да предложи 7-8 имена, за да бъде избран кой да я замести на поста зам.-министър.

Николай Нанков бе най-младият областен управител - роден е на 19 декември 1983 г. в град Априлци. Завършил е специалност "География" в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и има магистратура по регионално развитие и управление.

Неговото място като областен управител на Ловеч ще бъде заето от Ваня Събчева, реши още правителството. Тя има магистърска степен по публична администрация и бакалавърска „Индустриален инженер” от Техническия университет в Габрово. От 2006 г. работи в областната администрация в Ловеч, където сега е старши експерт.

По-рано днес оставка по лични причини подаде изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

28-годишен областен управител стана зам.-министър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди