изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-01-17 @ 16:07 EET
35 години средно образование в Община Шабла    
Новини

Честваме 35 години средно образование в Община Шабла - днешният 15-ти септември е още по-тържествен за СОУ „Асен Златаров“ гр. Шабла. С приветствени слова директорът на училището, г-н Йордан Михайлов, откри новата учебна година, като покани с „Добре дошли“ всички първокласници, пожела на по-големите ученици „ да са все така ученолюбиви“, а на всички свои колеги от педагогическия колектив показа изключителното си уважение с думите: “... колеги, бъдете преди всичко здрави и търпеливи, във Вашия професионализъм едва ли вече някой се съмнява... “Предвид отбелязването на годишнината, г-н Михайлов и неговият екип работят по План-Програма за честване, изготвена и приета още през  месец февруари тази година. За това какви дейности са заложили, а и още нещо любопитно, ни разказа самият той.

 

Г-н Михайлов: „...По повод годишнината, която отбелязваме през новата учебна година, е изработена нова интернет страница за училището, предстои издаване на книга за годишнината, чиято презентация ще бъде през месец ноември. Наши гости днес са бивши възпитаници на училището, като сме организирали срещи между тях и настоящите ни ученици по различни теми, със съдействието на общинския вестник „Изгрев“ ще разкрием рубрика „35 години средно образование в гр. Шабла“. Не на последно място, разбира се, организирали сме изложба от снимков материал и произведения на изкуството на ученици от 1 до 12 клас, която можете да видите в двора на училището. Успяхме да направим не малки подобрения на материално-техническата база на училището – дооборудвали сме кухненското обзавеждане според изискванията в учебните програми за професионалната подготовка за професия „Готвач“, изградили сме бизнес офис, необходим за подготовката на паралелка „Сътрудник в бизнес услуги“, санирахме част от сградата на училището, както виждате, направили сме и частичен ремонт на площадката и колоните пред входа на основната сграда на училището и още много детайли, които биха ви се сторили незначителни, но които ние не бихме могли да реализираме, ако не сме си разчели правилно бюджета, т.е. ако не сме си свършили правилно работата...“

 

- Поздравления за всичко направено. Като журналисти обаче, ние не бихме могли да пропуснем възможността и да не Ви насочим вниманието към кандидатурата Ви за кмет на община Шабла и ПП“ Атака“. Разкажете ни как се случи всичко.

 

- Имах няколко предложения от различни политически партии. Приех поканата на г-н Атанасов и ПП”Атака” с ясната идея моята кандидатура, както и екипът, който ще сформирам, да представлява гражданството на град Шабла. Разбира се, аз нямаше да се присъединя към екипа на г-н Атанасов, ако не срещахме множество допирни точки в идеите си за развитие. Именно затова не  бих желал да се дистанцирам от ПП „Атака“, тъй като г-н Атанасов е лицето на тази партия в град Добрич и Областта и много от целите, които сме си поставили поотделно за развитие на град Шабла и град Добрич, се оказаха общи и за двама ни, а и за партията. Моят живот е преминал в град Шабла. Аз имам два мандата на общински съветник, председател съм на комисията по образование, култура, социални и младежки дейности... съзнателната част от моето съществуване преминава в развитие на идеи за по-добро бъдеще за жителите на град Шабла. Разбира се, от позицията на кандидат кмет бих могъл да поставя една основна цел – промяна на приоритетите за развитие на Община Шабла.

 

- Благодарим Ви за отделеното време г-н Михайлов, желаем Ви весел празник, успешна учебна година и разбира се успешна кампания!

 

Платена публикация

 

 

 

 

"...КРЪСТОВ ДЕН - ДЕН НА ИСТИНАТА..."

 


Сходни връзки

35 години средно образование в Община Шабла | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди