изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:47 EEST
Звезди, изключени от училище    
Любопитно България вчера започна учебната година. За някои ученици това е повод за радост, а за други не. Редица знаменитости също не са долюбвали училището и са били изключвани периодично от учебните заведения заради поведение, сметнато за неприлично, пише сайтът Ем Ес Ен нюз, цитиран от Actualno.

Британската певица Лили Алън е учила в общо 13 скъпи учебни заведения и е била изгонена от някои от тях, заради страст по алкохола и цигарите. На 15 години тя сама се отказала от училището с аргумента, че "не иска да прекара едната трета от живота си в учене как да бъде готова през втората трета от живота си да изкара доходи, които ще й осигурят висока пенсия и съответно спокойна трета част от живота й".

Колежката на Лили Алън - Адел, била изгонена от училище заради бой със съученици, породен от страстта й по Нийл Йънг. Адел била влюбена в него още от 14-годишна възраст, а нейните съученички не спирали да й се подиграват. Накрая тя решила да сложи край на тормоза с бой и това станало повод да я изхвърлят временно от училище.

Ерик Клептън
пък бил изгонен от училище, защото дрънкал на китара в класната стая.

Черил Коул била изключвана два пъти от училище за побой, преди да се откаже сама от учението на 16 години и да се посвети изцяло на музиката.

Актьорът Уилям Дефо бил изхвърлен от училище, след като е бил заловен да прави аматьорски порно филми.

Рапърът Снуп Дог едно време е посещавал училище за надарени деца, но бил изгонен оттам, защото веднъж показал половите си атрибути на съученичка.

Сексапилната актриса Салма Хайек едно време учела в католическо училище, но била изключена, заради навика да погажда лоши номера на монахините. Търпението на управата на училището се изчерпало, когато Салма била уловена да връща часовниците на монахините с три часа назад и така да осигурява свободни часове на съученичките си.

Робърт Патисън бил изключен поради любовта си към животните и по-специално към охлювите. Съучениците на Робърт редовно убивали охлюви. Бъдещият разбивач на женски сърца обаче не можел да се примири с гледката на страдащите животинки и им спасявал живота, а после ги съхранявал в училище. Така Робърт укрил там стотици охлюви и когато служители на училището се натъкнали на лазещите създания, те решили да го изключат.

Съпруг номер две на Мадона - Гай Ричи, сменил 10 училища заради наркотици или по-скоро, защото бил набеден, че хвали положителните страни на дрогата.

Непослушното момче на Холивуд Чарли Шийн в училище не проявявал особена оригиналност и бил изключван все за лоши резултати или за неизвинени отсъствия.

Актьорът Оуен Уилсън бил изгонен от училище заради прекалено любознание. Той откраднал учебник от преподавателката си и това му навлякло гнева на училищната управа, пишат от БТА.
dir.bg
 


Сходни връзки

Звезди, изключени от училище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди