изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:56 EEST
ЗОВ ЗА ПОМОЩ    
ОбществоОсемгодишната Божидара от Балчик боледува от детска церебрална парализа и епилепсия вследствие на прекаран вирусен менингит на деветмесечна възраст. Оттогава тя е неподвижна и в постоянен епилептичен статус. Проведеното до момента лечение в България с медикаменти, присаждане на стволови клетки и други не даде очакваните резултати и Божидара продължава да прави гърчове, които пречат на възстановяването на увредените мозъчни клетки и провеждането на рехабилитация. Единственият й шанс да се излекува епилепсията и да има напредък в развитието е лечението да продължи в чужбина.

След многото положителни отзиви и резултати от клиниката за Биокорекция в Тел Авив, Израел, ние се свързахме с тях и след разглеждане на изпратените документи, бяхме одобрени за провеждане на лечение. Независимо от усилията на близки, колеги и приятели, няма да успеем да съберем навреме сумата  от 30 000лв., които са нужни за първия курс на лечение и съпътстващите го разходи. Молим за съдействието на всички наши съграждани, които имат възможност да помогнат! 
Средствата се набират на дарителската сметка, открита в “УниКредит Булбанк” на името на Божидара Николаева Георгиева.
Сметка: BG93UNCR70001520206840
 
 


Сходни връзки

ЗОВ ЗА ПОМОЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди