изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:35 EEST
Над 250 металици спортуват в Албена    
Спорт Над 250 работници ще вземат участие в XVI издание на откритата национална Спартакиада на металоработници в Албена, организирана от синдикална организация „Металици” към КНСБ и Асоциация Европа спорт. В проявата край морето, която бе открита днес, ще бъдат разпределени отличията в осем вида спорт – минифутбол, волейбол, дартс, шахмат, теглене на въже, плуване, бридж, тенис на маса и тенис на корт.


Тази година Спартакиадата е посветена на националната кампания на КНСБ за защита на основните трудови и синдикални права в България. Участват отборите на Алкомет – Шумен, Аурубис – Пирдоп, КЦМ – Пловдив, Стомана индъстри – Перник, ОЦК – Кърджали, Промет стийл – Бургас.

В България броят на металиците е 15 000, като 10 000 от тях членуват в синдикалната организация. Гост на откриването бе Арпад Суба – президент на FSLI – Metal (Румъния). На церемонията присъстваха Васил Яначков – председател на синдикалната федерация „Металици”, Анатоли Илиев от Асоциация Европа спорт и Десислава Календжиева – спортен мениджър в курорта Албена.

„Избрахме Албена за място на този спортен форум, тъй като тук е много приятно. Това е единственото място в България, където освен морето имаме гора, невероятно спокойствие. Човек много трудно може да изброи всички плюсове. Ние правихме подобни организирани прояви по заводите. Това също си има своите положителни неща, но най-добре е да ги отделим от производствената обстановка. Тук могат да спортуват, да разтоварват, да създават нови приятелства с колеги от цялата страна. Хубавото е, че и през септември времето е лятно”, сподели Васил Яначков.  

 

 

 

 


Сходни връзки

Над 250 металици спортуват в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди