изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:31 EEST
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат    
Новини Премиерът Бойко Борисов тържествено откри обновената пешеходна зона на Добрич, предаде "Фокус". Инвестицията е в размер на 5 млн. лева, строителните работи са приключили за по-малко от година.  „На жителите на този прекрасен град да ви е честито”, с тези думи премиерът се обърна към гостите на тържеството. Той подчерта важната роля на инфраструктурата, която прави страната ни привлекателна както за децата, напуснали родината, така и за инвеститорите. Обновяването на инфраструктурата, пътища, екология - това е залог за успех, посочи Борисов.

По време на тържеството бяха издигнати много протестни плакати, свързани с проучванията и добив на шистов газ. „Нищо няма да се случи, ако не ме дразните”, с тези думи Борисов се обърна към гражданите, които бяха издигнали плакатите. Той припомни, че преди три-четири дни е имал разговори по темата, на която са присъствали още двама негови министри, където всичко е било обяснено и са посочени гаранции за безопасност. На тези, които издигат плакати, искам да им кажа, че продължават да изпълняват партийна повеля на някой, каза Борисов. „Ако това продължава, ще подпишем на инат”, подчерта премиерът.

В началото на септември граждани, неправителствени организации представители на партии внесоха в Министерския съвет декларация с искане за налагане на мораторуим върху добива на шистов газ в България. Протестиращите настояха и за оттегляне на предложенията за проучване или добив към всяка фирма, която търси шистов газ чрез хидроразрив, включително и почти сключения договор с "Шеврон".

В Добрич Борисов не пожела да отговоря на журналистически въпроси. На запитване как ще коментира становището на Холандия за членството на България в Шенген той отново посочи: "Вижте какво игрище направихме". "Игрището е направено с нашите данъци, тъй като е реконструирано с общински средства", реагираха присъстващи на спортното съоръжение, съобщи БГНЕС.

Борисов преряза тържествено лентата на обновената пешеходна зона, заедно с другите официални лица се разходи около 20 минути по велоалеята, здрависваше се и разговаряше с гражданите, раздаваше автографи, позираше за снимки и получи малки подаръци. Един възрастен човек му подари стихосбирка. Голяма част от жителите развяваха жълти и бели балони, на които пише – „Добрич нашето бъдеще”. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-18 @ 17:45 EEST

боже пази БЪЛГАРИЯ


Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-18 @ 18:52 EEST
BOKLUK da ne go bili drazneli tozi za mnogo velik se iskara , toi da ne prodaljava da drazni naroda che da ne si otide predvaritelo
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-19 @ 00:26 EEST
Ти ли ще го изгониш бе ?Кво да дразни народа? Вие днес бяхте ли там изобщо?Кога друг път е идвал премиер в Добрич,камо ли пък да открие нещо.Да не говорим , че днес беше като 24 май по центъра.Изборите са ясни,а вие се заблуждавайте и си гласувайте за вашите недоразумения...
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-19 @ 00:34 EEST
Защо герберите са толкова зле настроени към съгражданите си???? Само ги ругаят и обиждат. Прочетох форумите на местните медии и ми направи впечатление, че цветущите обиди са предимно на хора, които защитават кмета и премиера. Това ли е нивото на управляващите. Аз имам приятели с различни политически интереси, но ако никой от тях не е на толкова ниско ниво. И в края на краищата те кого подкрепят Бойко или Добрич. Защото на последната сесия на общинския съвет на Добрич, във връзка с проучванията за добив на шистов газ всички без изключение казаха, че са против това решение на правителството. Така, че нещо не разбирам, защо се нервят, когато млади хора се опитват да защитят Добруджа????


Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-19 @ 00:43 EEST
Да не го издухаме него ние  на инат
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-19 @ 01:47 EEST
Che kato e doshal premiera da nebi da e nahranil semeistvototi
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-19 @ 18:11 EEST
Семейството се храни , като ходиш да работиш , а не мързелуваш по цял ден пред компютъра.Когато направиш така , че като няма работа , да се образоваш и да си намериш по-добре платена работа.За вас криза е , не че няма какво да ядете...кризата за вас е , че искаш Мерцедес , а не Опел и , че искаш пържоли , а не салам...И между другото пиши да родния си език...като цяло .. обърни внимание на начина ти на писане и правописните грешки!
Борисов: Ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат
Автор: Anonymous да 2011-09-19 @ 20:03 EEST

Скромността краси човека. :-)))) 

Да живей, бат' Бойко! Да живей международното положение! Пък дори и на инат. ;-)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди