изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:07 EET
11 жени чакали пред спалнята на Берлускони    
По светаИталианската опозиция поиска канцеларията на премиера да разследва спешно дали правителствен самолет е превозвал млади компаньонки за частните партита на Силвио Берлускони, предаде Асошиейтед прес.  Италианският печат днес гъмжи от записи на подслушани телефонни разговори на бизнесмена Джанпаоло Тарантини, който е в затвора и е разследван по обвинения, че е уреждал и плащал на жени да проституират на партита в частните резиденции на Берлускони в Рим, по крайбрежието на Сардиния и близо до Милано.

В един от тези разговори, цитиран от в "Кориере дела сера", Берлускони уведомява Тарантини, че трябва да лети същата вечер от Рим за Милано, понеже самолетът, който е на негово разположение, е свободен само тогава. Тарантини от своя страна пита Берлускони дали може да дойде заедно с няколко жени, а премиерът отговаря: "Можеш".

В друг телефонен разговор от началото на 2009 г., публикуван от в. "Република", Берлускони се хвали пред Тарантини, че една нощ 11 жени са чакали на опашка пред стаята му. "Оправих само осем, вече не съм в старата форма," признал Берлускони.

Председателят на камарата на депутатите и бивш съюзник на премиера Джанфранко Фини призова Берлускони да подаде оставка. "Никой не разбира защо премиерът посвещава голяма част от времето си на въпроси, които не са свързани с икономическата криза и възстановяването на икономиката," заяви пред журналисти Фини по време на митинг близо до Милано.

Берлускони вече е разследван във връзка със случая. Тези разкрития обаче са нов удар за италианския премиер, срещу когото се водят няколко дела. "Италия заслужава нещо по-добро", пише лаконично днес в редакционна статия вестник "Стампа". Изненадващо Силвио Берлускони получи подкрепа от своя руски колега и приятел Владимир Путин. "Силният човек" в Русия похвали държавническите качества на Берлускони и коментира, че скандалът, в който е замесен италианският премиер, се дължи на завист. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

11 жени чакали пред спалнята на Берлускони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди