изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Покажете уважението си към хората, с които живеете и общувате, доброто ви отношение ще направи атмосферата хармонична и приятна. Хубава новина ще повиши настроението ви.

ТЕЛЕЦ - Погрижете се да отстраните пропуските си, ако има такива и планирайте следващите си действия. Във връзката ви с партньора има моменти, които съзнателно пренебрегвате, но те оставят горчива следа и за това трябва да се говори открито.

БЛИЗНАЦИ - Общуването ви с повече хора ще помогне да решите по-бързо проблемите си, но днес се заемете с това, което ви е ясно и не крие рискове.

РАК - Новини, свързани с бъдещи начинания ще ви ентусиазират да започнете с подготовката си. Предстоят ви нови контакти, пари и любов, стига да сте активни и последователни в действията си.

ЛЪВ - Ще отделите повече от времето си днес за проучване и подготовка на бъдеща задача, с което ще улесните изпълнението й. Други ще се съсредоточат върху дома си, подреждане, ремонти или по колата.

ДЕВА - Както обикновено, делови и практични, ще използвате от времето си за проучване на нови възможности в бизнеса и професионалното ви развитие.

ВЕЗНИ - Голяма част от времето и грижите ви ще бъдат свързани с предстоящо събитие, което ви мобилизира да се представите в добра светлина. В тази връзка ще работите и отхвърляте задачите си една след друга.

СКОРПИОН - Практиката показва, че диалогът е важен и помага, за това работете в тази посока. Не си налагайте ограничения по отношение на развлеченията, имате нужда от тях, така както и от приятелите си.

СТРЕЛЕЦ - Очаквана развръзка по интересуващ ви въпрос ще ви създаде настроение и зарежда с оптимизъм. При други вниманието им ще е насочено към дома, посрещане на гости или пътувания за развлечение, които ще ви разнообразят приятно.

КОЗИРОГ - Днес си позволете повече време за отдих и не хабете излишно енергията си, ако в обкръжението ви не липсват дразнители. От своя страна вие също би трябвало да сте на нивото на претенциите си, като избягвате да притеснявате околните със забележките си.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подходящ за смели решения и действия, водещи до успех. Но диалогът е важен и ще ви помогне да разберете по-ясно намеренията на околните, както и те вашите, избягвайки по този начин евентуалните недоразумения по между ви.

РИБИ - Много от вас днес ще се занимават с поизостанали задачи и несвършени домашни ангажименти. Ако потиснете желанието си да давате тон на всички около вас и уважавате чуждия опит, ще ви бъде по-лесно да се справите с новостите в живота ви.


ДЪВКА ЗА ДУШАТА: ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди