изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:23 EET
Кадиев обяви имената на искалите подкуп от Плевнелиев    
ПолитикаКандидатът за кмет за София от БСП Георги Кадиев обяви имената на хората, които са поискали подкуп от Росен Плевнелиев. Кадиев посочи, че го прави, защото не иска да лъже избирателите. "Имената, които господин Плевнелиев е казал на господин Петър Курумбашев, който ги е казал на мен, са тези, които и вчера се появиха в медиите. Това са господин Орлин Йорданов, господин Радослав Тошев и господин Данаил Кирилов", каза още Кадиев.

"Господин Цветан Цветанов да излезе и да каже имената на тези трима човека от 2007 г., ще ги сравним с имената на тези трима от 2008 г., ще видим колко от тях се повтарят, колко от тях са били в други политически партии", призова Кадиев. "През 2008 г. вече са в ГЕРБ, със знанието на господин Цветанов и ще си направим съответните изводи", допълни той. Кадиев попита защо не излезе Цветанов да ги каже тези три имена? Най-лесното е да стоиш отстрани и да кажеш, ами не мога да ги кажа, заяви кандидат-кметът на БСП.

"Нека питат Бойко Борисов - Ти наистина ли не знаеш за какво става на въпрос, наистина ли не си присъствал на среща с Росен Плевнелиев, на която ти е обяснено", каза още Кадиев и добави, че е много любопитно каква ще е реакцията на Росен Плевнелиев днес. "Защото ако той каже, Георги Кадиев лъже, Георги Кадиев трябва да си понесе политическата отговорност. И тази отговорност е ясна. Ако той каже, че Георги Кадиев не лъже, тогава политическа отговорност трябва да понесат тези лица. т. е. трябва да имаме най-малкото оставки. Оставаме на страна, съд, прокуратура и такива неща. Нека видим какво ще се случи", допълни Георги Кадиев, цитиран от БНР.

Вчера и лидерът на РЗС Яне Янев попита вътрешния министър Цветан Цветанов защо спекулира с класифицирана информация от архива на МВР и на службите във ведомството си. И има или няма преписки, свързани с трима общински съветници през 2007 г.: Орлин Иванов, Радослав Тошев и Пламен Илиев. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Кадиев обяви имената на искалите подкуп от Плевнелиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди