изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:31 EEST
ОТКРИХА РЕМОНТИРАНАТА КЪЩА НА САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР В КАВАРНА    
КултураСатиричният театър вече има свой дом и в Каварна, съобщиха от пресцентъра на морското кметство. Ремонтираната къща на театралите бе открита в присъствието на кмета на общината Цонко Цонев, директора на театъра Иван Попйорданов и актьорите Павел Поппандов и Филип Трифонов.

"След като с къщата ни в Балчик възникна проблем, министерството на културата, със съдействието на кмета на община Каварна Цонко Цонев, ни предостави къща в Каварна. Имаме я от 5-6 години, но едва тази година успяхме да извършим необходимия ремонт с наши средства на стойност около 35 000 лв.", каза директорът на театъра Иван Попйорданов. От следващото лято къщата ще приютява на смяна около 10-12 души от Сатиричния театър. Събитието съвпадна и с юбилея на любимия на поколения зрители актьор Павел Поппандов, който навърши 65 години.
От 19 ч. снощи на сцената на читалище "Съгласие" бе представена постановката "Детектор на лъжата" от Василий Сигарев с участието на Павел Поппандов, Филип Трифонов и Албена Колева. Това е първото представление за новия сезон 2011/2012 на Сатиричния театър.
 


Сходни връзки

ОТКРИХА РЕМОНТИРАНАТА КЪЩА НА САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди