изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:51 EET
РЕЗЦЕПЛЕНИЕ В БСП - ДОБРИЧКА    
ПолитикаПредседателят на Общинския съвет на община Добричка и на ОбС на БСП в общината Славка Петрова и още шестима души, доскоро членове на столетницата, вече не са в редиците на партията, научи НДТ. Новината бе потвърдена и от областния лидер на партията Владимир Калчев, който добави, че днес по този повод се е провел Пленум на БСП в община Добричка, който е излязъл с решение, съгласно устава, да бъде уведомена Контролно-ревизионната комисия на партията в община Добричка и петимата да бъдат освободени.

"Поводът е, че те са се регистрирали в листата на политическа партия "Движение "Социалдемократи" - каза Калчев и определи поведението на петимата като "липса на морал".
НДТ научи, че освен Славка Петрова в листата на ПП "Движение социалдемократи" са попаднали имената и на Петър Желев, Стоян Тодоров, Мария Пасева, Венелин Божанов и Светослав Иванов. Те са били избрани за кандидати за общински съветници в листата на БСП. В листата на ПП "Движение социалдемократи" бил и Димитър Колев - член на Общинския партиен съвет на БСП в община Добричка.

Община Добричка е най-голямата по територия в България. Обищинският кмет Петко Петков е един ол малцината в страната, който има зад гърба си пет цели мандата, при това избиран единствено с бюлетината на левицата.

 


 

 


Сходни връзки

РЕЗЦЕПЛЕНИЕ В БСП - ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди