изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Обективният анализ на събитията ще ви помогне по-лесно да откриете пропуските си и да набележите мерки, за да не ги повтаряте.

ТЕЛЕЦ - Благоприятен ден за планиране и изпълнение на нови и смели начинания. Положително развитие на бизнеса ви, но без да очаквате светкавични резултати.

БЛИЗНАЦИ - Добрата ви интелектуална и физическа форма ще се отрази положително на делата ви. Обучението, под различни форми ще е ползотворно и насърчително.

РАК - Не позволявайте чувствителността ви да се прояви в решаване на спорни въпроси. Но като цяло работата ви ще е ползотворна, стига да допуснете участие и на други хора.

ЛЪВ - Промените на работното място ще ви се отразят мотивиращо, което за някои означава начало на нова работа или издигане на по-високо отговорна позиция.

ДЕВА - Хубав ден за вашите мечти и всичко, което си поставяте като цели занапред. Посветете се на хората и заниманията, които обичате, усещайки в порива си и благотворното влияние на планетите.

ВЕЗНИ - Под въздействие на добри енергии сте нетърпеливи да започнете нещо ново, било в професионален план или в личния си живот. Подготвеността ви внася допълнително увереност в действията ви, което ще си проличи и по резултатите.

СКОРПИОН - С нагласата да отхвърлите повече работа днес ще пристъпите към изпълнение на програмата си. Ако срещнете затруднения в общуването или на работното място, не бързайте да вините никого.

СТРЕЛЕЦ - В решаване на делови, служебни и лични въпроси ще преминете през днешния ден, обръщайки внимание и на поизостанали задачи. Имотните сделки ще са удачни и носещи печалба.

КОЗИРОГ - С премерен тон и като не изтъквате на преден план способностите и заслугите си, ще работите по изпълнение на общи задачи, в част от които водещата роля е ваша.

ВОДОЛЕЙ - Щадете нервите и здравето си, но и не само своето. Намерете подходящия тон, с който можете да общувате и работите в екип, без от това да последват конфликти.

РИБИ - Говорете открито по проблемите, които съществуват покрай вас и ви засягат лично. Освен, че ще можете да ги решите и ще останете адекватни на обстановката, без да се затваряте в себе си.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди