изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:31 EET
Порно в защита на животните    
Екология На ПЕТА ("Хора за етично отношение към животните") не са й чужди крайно провокативните кампании срещу насилието над животни и носенето на кожи. Най-често за тези кампании различни доброволки се събличат чисто голи, или пък използват само зелеви листа, с които покриват тялото си. Памела Андерсън е сред най-върлите известни активистки на ПЕТА, а скоро и Елизабета Каналис се съблече за организацията с посланието - "По-добре да ходя гола, отколкото облечена в кожа".

Сега ПЕТА обяви, че сте стигне още по-далеч в прокламирането на идеите си и ще пусне свой порно сайт. Ето какво казва по повда директора на кампаниите на организацията:

"Надяваме се да достигнем до нова аудитория от хора, някои от които ще бъдат шокирани от снимките, които вероятно няма да очакват да видят, когато влязат на сайта PETA triple-X".

Проблемът е, че начините, по които ПЕТА се бори за постигането на целите си, е твърде противоречив и често неправителствената организация отнася унищожителни критики и бива обвинявана в сексизъм, заради използването на голи женски тела в почти всяка една своя кампания.

"ПЕТА е изключително неискрена, заяви Дженифър Познер, изпълнителен директор на базираната в Ню Йорк организация "Жени в медиите и новините".

Те използват системно активен сексизъм като маркетингова стратегия за привличане на вниманието. Използваният от тях сексизъм стана още по-краен и унизителен".

Познер не е първата дама, която се възмущава от голите активистки на ПЕТА, а с обявяването, че организацията пуска и свой порно сайт, още повече групи за защита правата на жените се обърнаха срещу нея.

Дали е правилно или не жените да използват телата си, за да защитават някаква кауза, е спорен казус и всеки има своето мнение. Споделете с нас какво е вашето!  http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Порно в защита на животните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди