изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:16 EEST
Зам.-министър на регионалното развитие подаде оставка    
Новини

Министър-председателят Бойко Борисов е приел днес оставката на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов, съобщиха от пресцентъра на кабинета. В молбата си до премиера той посочва, че желае да напусне поста поради лични причини, се казва още в съобщението.



Прегьов стана заместник-министър през август 2009 година. Ресорите на Прегьов, който по образование е строителен инженер, бяха строителният контрол, инвестиционните дейности и работата на Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

След като на 4 септември бе обявена кандидатурата на Росен Плевнелиев за кандидат-президент на ГЕРБ, поста министър на регионалното развитие зае досегашният заместник-министър във ведомството Лиляна Павлова. Народните представители я избраха на 9 септември със 116 гласа "за", 37 "против" и двама "въздържали се".

На 14 септември Павлова обяви, че до края на този месеца ще е ясно и с какъв екип ще работи политическият й кабинет. Тогава пресслужбата на МС съобщи, че досегашният областен управител на Ловеч - 28-годишният Николай Нанков, е назначен за заместник-министър на регионалното развитие.

По-късно стана ясно, че Лиляна Павлова вече е дала на премиера Бойко Борисов своите предложения за заместник-министър на МРРБ на мястото на подалия днес оставка Георги Прегьов, съобщи БТА. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Зам.-министър на регионалното развитие подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди