изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Без излишни думи и действия ще поставите на мястото всеки, който се опитва да ви влияе, дори и да ви обещава много. С ясното съзнание сте да взимате самостоятелно решенията си, предвид на това, че отговорността за тях ще е изцяло ваша.

ТЕЛЕЦ - Използвайте времето си за усвояване на нови знания и добиване на полезна информация, която ще се превърне в отправна точка за бъдещи успешни начинания

БЛИЗНАЦИ - За много от вас денят се свързва с важни начинания, за които сте се подготвяли от дълго време. Ще преминат под вещото ви ръководство и желание да са успешни, и ще бъдат такива, стига да са в полза на повече хора.

РАК - Повечето от вас ще се посветят на обичайните си занимания, влагайки старание, а при някои от тях и нов подход. Въпреки пробуждащото ви се желание да сте полезни някому, ще се питате и дали не правите прекалено големи жестове.

ЛЪВ - Като продължение на вчерашния ден, ще работите по приоритетите си, без излишен шум и суета. За много от вас важните неща се купуват с пари, за други те са семейството и децата, но и в търсене и придобиване на нови знания.

ДЕВА - Без да изпадате в излишен стрес ще решите проблем, създавал ви много притеснения през последните дни. Получената информация ще ви помогне да степенувате по важност и подредите правилно отношения, занимания, планове и реализации.

ВЕЗНИ - Ако до скоро сте изпитвали съмнения по отношение на един или друг въпрос или намерение, то след направените проучвания идеите ви са добили ясни очертания и предстои реализацията им.

СКОРПИОН - Денят е благоприятен за нови начинания, възползвайте се максимално, като отдавате по-малко значение на трудностите, защото и без друго сте им свикнали.

СТРЕЛЕЦ - разширяване на информираността си ще ускорите работата по и без друго срочна задача, ще станете по-категорични при взимане на решения и не на последно място, ще ви позволи да направите по-добър избор, в случай, че ви се предлага такъв.

КОЗИРОГ - С подходящите думи и действия насърчете хората около вас, за да напреднете в общите ви дела, като изтъкнете на преден план информираността и умението им да анализират.

ВОДОЛЕЙ - Очаквани добри развития ще повишат работоспособността ви и това ще си проличи по резултатите ви. В делови план ще имате напредък, всяко начало днес ще се толерира и е предпоставка за добро развитие и просперитет.

РИБИ - Говорете открито по проблемите, които съществуват покрай вас и ви засягат лично. Освен, че ще можете да ги решите и ще останете адекватни на обстановката, без да се затваряте в себе си.

 


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди