изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:20 EEST
Убиецът от Ябланица отвлече шофьор на такси    
Новини Тройният убиец от Ябланица Гаврил Петковотвлякъл 46-годишен шофьор на такси от Севлиево, за да избяга. След няколко часа издирване полицията откри мъжа завързан на дърво.  46-годишният Ненчо Денчев Георгиев е бил държан от Петков около 24 часа, съобщи за „Фокус” директорът на ОД на МВР – Габрово комисар Денислав Донков. Криминалисти установили, че  след убийствата Петков се качил в таксито на Георгиев в Севлиево, опрял нож в него и го принудил да кара в селата около града. По-голямата част от времето са стояли на едно място между две севлиевски села.

„Когато обявихме, че издирваме таксиметров автомобил с шофьора и че е възможно да е отвлечен от извършителя на тройното убийство в Ябланица, извършителят е чул това по радиото и е освободил шофьора”, обясни комисар Донков.
73-годишният похитител завързал мъжа за дърво край пътя в местността Лъгът и избягал пеша, съобщaва "Труд".

Шофьорът от фирмата "Мони-такси" е открит около 18.00 часа днес. „Човекът е притеснен, това е шок за него, но е в кондиция. Няма наранявания. Силен е психически, бивш спортист е, но е притеснен”, разказа директорът на полицията.

Според разследващи Гаврил Петков е извършил и второто отвличане.
Продължава издирването на тройния убиец.

Късно следобед в сряда Областната дирекция на МВР в Габрово разпространи съобщение, че се издирва 46-годишният Ненчо Денчев Георгиев. Мъжът бил родом от Севлиево и работел като таксиметров шофьор. Ненчо управлявал “Тойота Корола”, с регистрационен номер ЕВ 0066 АС. По непотвърдена информация полицията проверява версията, че жълтата кола е била наета от 73-годишния Гавриил Петков веднага след зловещата екзекуция. Близките на таксиметровия шофьор съобщили за изчезването му няколко часа, след трагичния инцидент в Ябланица.

Гаврил Петков застреля на 19 септември племенника си, 15-годишния му син и рани тежко сестра си и майката на момчето заради спор за вила. По-късно сестрата почина в болница.
Петков бил прехвърлил вилата на 51-годишния си племенник с условие да го гледа.
След време обаче вуйчото предявил претенции към собствеността си, което довело до непрекъснати спорове между роднините. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Убиецът от Ябланица отвлече шофьор на такси | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Убиецът от Ябланица отвлече шофьор на такси
Автор: Anonymous да 2011-09-22 @ 09:35 EEST
Този дъртак да не е тюлен ха ха ха
Убиецът от Ябланица отвлече шофьор на такси
Автор: Anonymous да 2011-09-22 @ 10:24 EEST

Пенсионната възраст може би трябва да се вдигне на 80 години, щом 70-годишен успява сам да отвлече такси и да върже за дърво шофьора, който на всичкото отгоре е спортист.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди