изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:27 EEST
Партиите ни докараха най-новите поробителите - банките    
ПолитикаПлевен /КРОСС/ Ние се чувстваме още по-силни днес и още по-мотивирани да се противопоставим на безобразното управление, което ни води към катастрофа. Тази тежка ситуация не е по силата на двама, още по-малко на един човек. Затова ние работим в екип и смятаме, че чрез ролите, които сме си разпределили, ще стигнем до болезнените проблеми на българите, както и до т тяхното решение. Това заяви на пресконференция в Плевен независимият кандидат за президент Алексей Петров. Той подчерта, че участва в тази битка заради властта на гражданите, за съвременен конституционализъм.

Относно искания от тях мораториум върху политическите партии той заяви, че те не са против партийните членове. Ние сме против партийните клики и срещу партиите от един човек, каквато е сегашната, за която гласуваме да ни води към европейско развитие. Ние сме срещу партиите от един човек, каквато е ГЕРБ, поясни Алексей Петров. Имаме проблем с Борисов IV, каза още той и добави, че българите ги очаква четвърта национална катастрофа.
Партиите ни докараха най-новите поробителите - банките, допълни независимият кандидат. Те дойдоха от там, където отидохме и дадохме част от суверенитета си - ЕС. Банките от Австрия, Италия, Гърция кредитират България с 10 пункта на по-висока лихва от страните, откъдето са банките-майки.
България трябва да спре да бъде черен пазар на банките, които трябва да се обогатяват като на битака, ограбвайки българския народ. Лично изпитах на гърба си силата на банките, подчерта Петров и допълни, че битката им ще продължим, докато ги принудят да се вразумят.
 


Сходни връзки

Партиите ни докараха най-новите поробителите - банките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди