изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Правете всичко онова, което ви доставя удоволствие, като запазите за себе си идеите, преди да сте ги реализирали. Познанството ви с някого ще направи възможно по-лесно да осъществите свое хрумване, подпомагайки ви с конкретни действия.
ТЕЛЕЦ - С търпение ще намерите вярното решение на семеен или друг въпрос. Вижданията ви се споделят от хората около вас, стига да сте аргументирани в доводите си.
БЛИЗНАЦИ - Днес са възможни известни притеснения заради здравословното състояние на близък човек. Ще се справите с вълненията си, някои и с помощта на подходящия човек, но във всички случаи, ако сте овладени и целенасочени.
РАК - Задълбочените ви познания в конкретна сфера ще помогнат да намерите бързо решение на възникнал проблем, както и да сте полезни на други хора.
ЛЪВ - С успех ще решите проблем, който отдавна ви тежи. Денят е удачен за всякаква работа, за начало на нови занимания и обновяване на дейността ви.
ДЕВА - Изслушайте доводите им и ще намерите решение по спорните въпроси, както и на други, които ви притесняват през последните дни.
ВЕЗНИ - Дайте път на творческите си виждания по въпросите, стоящи пред вас. С лекота ще ви се отдават всякакви ръчни занимания, които ви носят вдъхновение и дават изява на уменията ви.
СКОРПИОН - Колебанията често ви пречат да бъдете креативни и смели там, където е нужно да покажете сила и авторитет. Това се отразява и на взаимоотношенията ви с хората около вас.
СТРЕЛЕЦ - Добре обмислените ви намерения ще дават добри резултати, но бъдете дискретни. Направете баланс на парите си и по възможност не взимайте кредити, дълговете ще усложнят и без това нелекия ви живот.
КОЗИРОГ - Вникнете в детайлите и разнообразете подхода си с новости, за които ще бъдете приветствани и ще постигнете по-добри резултати.
ВОДОЛЕЙ - Въздържайте се от конфликти и не позволявайте някой да злослови пред вас. Смирението е начин да изчистим мислите и душата си от лъжи и заблуди.
РИБИ - Творческите занимания и такива, в които може да дадете простор на усещането си нещата ще ви носят повече удовлетворение, а постигнатото ще ви мотивира да продължите и занапред.
ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди