изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:07 EET
МАЛКО НАД 50 СМ БЮЛЕТИНА ЗА КМЕТОВЕ В ДОБРИЧ    
Политика16 са регистрираните в ОИК кандидати за предстоящата надпревара за кмет на Добрич. Това показа справка в избирателната комисия, като бюлетината ще е с дължина около 52 см. От ОИК - Добрич добавиха още, че 24 са партиите и коалиции, регистрирали листи за общински съветници за местния вот и според изчисленията на ОИК тази бюлетина ще е с дължина около 78 см.

В края на миналата седмица бе изтеглен и жребият и вече е ясно кой с какъв номер ще се бори за вота на добричлии както за кмет, така и за общински съветници.
Председателят на ОИК в Каварна съобщи, че там са регистрирани петима кандидати за кметове на община Каварна, като 20 броя са регистрираните партии, коалиции и инициативни комитети с кандидати за кмет. От комисията добавиха още, че има 9 кандидати за кметове за 3 от селата в общината, където ще избират кмет - Белгун, Септемврийци и Българево. 19 са партиите, коалициите и инициативните комитети, които ще се борят с регистрирани листи за 17-те места в парламента на община Каварна, добави още от ОИК. Общият брой регистрирани кандидати за общински съветници в Каварна е 143 души.
 


Сходни връзки

МАЛКО НАД 50 СМ БЮЛЕТИНА ЗА КМЕТОВЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди