изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:20 EEST
РУСИЯ ОЧАКВА БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИ ИЗВОДИ ОТ КРИЗАТА С ТУРИСТИТЕ    
Икономика"Не бива да правим трагедия от случилото се с руските туристи в България, но искрено се надявам, че България ще направи правилните изводи от възникналата криза и ще създаде нужните механизми, за да не страдат хората" - така коментира ситуацията с блокираните руски туристи от българското Черноморие Сергей Фошкин - съветник в полосолството на Руската федерация у нас.

По думите му и в Русия са се случвали подобни инциденти, но това няма да доведе до отлив на туристи в страната ни. "Тази година в края на юли в България имаше толкова туристи, колкото цялата минала година" - добави Фошкин. Той смята, че хората трябва да проверяват първо фирмите. "Такива случаи има и в други сфери - с недвижимите имоти. Правят директни контакти, не проверяват фирмите, а после в един момент остават излъгани" - добави Фошкин. На въпрос ще се стигне ли до някакво споразумение за строителството на АЕЦ "Белене", Фошкин заяви, че се надява и допълни: "Този проект е нужен на България. Той е в интерес на страната, за да може тя да се развие".
 


Сходни връзки

РУСИЯ ОЧАКВА БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИ ИЗВОДИ ОТ КРИЗАТА С ТУРИСТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди