изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:25 EET
Цар Киро се спотайвал в Боровец    
НовиниСофия. Най-търсеният човек в държавата в последните дни - Кирил Рашков, се е спотайвал в Боровец. Цар Киро е бил в хотел "Самоков", охраняван от тежко въоръжени спецчасти, за да не се стигне до ексцесии, съобщи ТВ 7. Над 30 жители на Самоков и региона блокирали входа на хотела с искане Цар Киро да бъде изведен. Те отказвали да напуснат комплекса, докато ромският барон не си тръгне. Според местните, Кирил Рашков се криел в хотела от началото на кървавия конфликт в пловдивското село Катуница.



Протестиращите наричали Цар Киро "престъпник" и "бандит" и попитали властите защо досега не са били разследвани далаверите и своеволията му. На място са пристигнали около 10 полицейски патрулки, които са обещали на самоковлии Цар Киро да бъде изведен от хотела и пратен на друго място.

Напрежението в едни момент ескалирало, след като полицията направила опит да арестува един от протестиращите. Докато двете страни спорели, Кирил Рашков е бил изведен през заден ход от хотел “Самоков”. Той бил откаран в неизвестна посока с бял “Мерцедес”.

Както е известно, именията на Цар Киро в Катуница бяха атакувани от множество протестиращи след убийството на 19 – годишния Ангел Петров. Веднага след това полицията предприе мерки да изкара Цар Киро и близките му от селото и ги скри, без да казва къде се намират.

Това действие на специалните полицейски части попречи на протестиращите да се разправят на място с него, след като подпалиха имота му.

http://www.standartnews.com


 


Сходни връзки

Цар Киро се спотайвал в Боровец | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Цар Киро се спотайвал в Боровец
Автор: Anonymous да 2011-09-27 @ 11:07 EEST
Стига сте ни занимавали с цар Киро, с неговите имоти, помислете за българската младеж, убиеца трябва показно да бъде учит, както те убха българските деца.
Цар Киро се спотайвал в Боровец
Автор: Anonymous да 2011-09-27 @ 14:16 EEST
Много лесно убивате... То да не е като игра на фишеци. ;-)
Цар Киро се спотайвал в Боровец
Автор: Anonymous да 2011-09-27 @ 17:35 EEST
Абе лесно или не това трябваше да се случи  за да се събудим!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди